«Εξάντλησαν την αυστηρότητα στους Γλάρους»

Λουκέτο μέχρι τις 24 Αυγούστου 2020 επιβλήθηκε στην επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραλία των Γλάρων και ο ιδιοκτήτης της μιλώντας στο astraparis.gr μιλά για εξάντληση της αυστηρότητας από τις αρχές.

Όπως ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Μιχάλας, η αστυνομία στη δική του περίπτωση έδειξε υπερβολικό ζήλο αφού τον έλεγχο δεν ακολούθησε σύσταση για συμμόρφωση όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. “Σε μας έγινε έλεγχος ήθελαν τα έγραφα της επιχείρησης στην αστυνομία, τα πήγαμε και μετά από ώρες μάθαμε ότι μας κλείνουν. Όπου αλλού κι αν έχουν πάει κάνουν συστάσεις, στην προκυμαία, στις παραλίες, ακόμη και παράβαση να διαπιστώσουν, δίνουν μια ακόμη ευκαιρία. Εμάς μας έβαλαν τη θηλιά. Μόλις ανοίξαμε μας έκλεισαν. Μπορούμε να ανοίξουμε πάλι στις 24 Αυγούστου αλλά δεν ξέρω αν μας συμφέρει πια να λειτουργήσουμε. Πληρώνουμε το κράτος ένα χρόνο για να δουλέψουμε δυο μήνες κι έτσι όπως ήρθε δεν δουλέψαμε ούτε μισό” .

Ο ίδιος παραδέχεται ότι είχε επιπλέον άτομα στην παραλία, ενώ για άλλες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που υπήρχαν δεν ήταν δική του υπαιτιότητα αλλά των υπηρεσιών ωστόσο καταθέτει το γεγονός ότι με την εξάντληση κάθε αυστηρότητας από πλευράς αστυνομίας, η επιχείρηση του οδηγήθηκε σε οριστικό λουκέτο. “Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε και πάλι στις 24 παρά τις αντιξοότητες για να σώσουμε ότι μπορούμε από τη σεζόν”, κατέληξε ο κ. Μιχάλας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια