Εξώδικο Πυργούσων κατά της ΕΜΧ για την κοσκινίστρα της μαστίχας

Εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου 45 κάτοικοι του Πυργίου, με την οποία διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση κοσκινίστρας μαστίχας στην περιοχή του παλαιού ελαιοτριβείου του χωριού.

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι οι περίοικοι στην πλειονότητά τους υπερήλικες θα αντιμετωπίσουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από την εκπεμπόμενη από το μηχάνημα σκόνη, ενώ θα επιβαρυνθούν οι συνθήκες στην γειτονιά τους, λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων.

Καλούν δε την Ένωση να επανεξετάσει την αναφερόμενη απόφασή της.

Ο πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος, που δημοσιοποίηση την εν λόγω επιστολή διαμαρτυρίας, σε ανάρτησή του κάνει γνωστά τα ακόλουθα:

«Πρέπει να σημειώσω ότι τα περισσότερα από τα ερωτήματα που τίθενται απαντήθηκαν στην γενική συνέλευση του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Πυργίου την 1η Οκτωβρίου, όπου πολλοί εκ των υπογραφόντων την διαμαρτυρία ήταν παρόντες και στην οποία Γ.Σ. με συντριπτική πλειοψηφία πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφασεις.
Εν πάσει περιπτώςει εμείς στην ΕΜΧ προς θεού δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε κανέναν, σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των πολλών χωρίς επισημαίνω να ενοχλούμε σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος.
Η επιστολή θα απαντηθεί βεβαίως γραπτώς και θα επιδιωχθεί άμεσα συνάντηση με τους υπογράφοντες καλοπροαίρετα για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια