Φαρσοκωμωδία η εκλογή των διοικήσεων – Μην σπεύσετε να καταλάβετε τις θέσεις!

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, 26 Σεπτεμβρίου 2019, η εκλογή των διοικήσεων στα νομικά πρόσωπα, εταιρείες, φορείς και οργανισμούς του δήμου Χίου, με την συμμετοχή μόνον των παρατάξεων «Σύμπραξη Δημιουργίας» του δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και «Χίος Μπροστά» του κ. Γιάννη Καραβασίλη και με τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να καταψηφίζουν.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκε 19 κατά και 17 υπέρ, ενώ υπήρχαν πέντε απουσίες, με τον επικεφαλής της Χιακής Συμπολιτείας κ. Δημήτρη Αντωνόγλου να έχει δηλώσει την αντίθεσή του, πλην – όμως – αποχώρησε πριν την ψηφοφορία, λόγω εκτάκτου προσωπικού ζητήματος.

Για να καταδειχθεί πόσο έωλη είναι όλη η διαδικασία, την οποία ακολούθησαν ο κ. Κάρμαντζης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Παύλος Καλογεράκης, αρκεί να επισημανθεί ότι ορισμένες διοικήσεις δεν έχουν καν συμπληρωθεί, αφού δεν υπήρχαν προτάσεις από τον κ. Κάρμαντζη, για να καλύψουν τα κενά της απουσίας προτάσεων από την αντιπολίτευση.

Σε ερώτηση δε του συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλη Μυριαγκού προς τον κ. Καλογεράκη αν ο ίδιος θεωρεί σωστές και εκτελεστές τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για τον ορισμό των διοικήσεων,  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι οι αποφάσεις θα τεθούν υπόψη της υπερκείμενης αρχής κι διευκρίνισε ότι οι «εκλεγέντες» δεν πρέπει να σπεύσουν για να καταλάβουν τις θέσεις τους! Προηγουμένως, πρόσθεσε, πρέπει να μας απαντήσει σχετικά η υπερκείμενη αρχή!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια