Φεστιβάλ «Αξάνεμος – Γ. Περαντάκος», το Σάββατο, στον Εμπορειό

«Στου φεγγαριού… τις όχθες», είναι η εκδήλωση, που οργανώνει – για έκτη συνεχόμενη χρονιά – ο Σύλλογος Καλαμωτούσων Χίου – Αττικής, το Σάββατο  29 Αυγούστου 2015 (πανσέληνος), στις 9:30 το βράδυ, στον αρχαιολογικό χώρο του Εμπορειού.

Στο φετινό ταξίδι θα είναι ο Βασίλης Λέκκας και η Ερωφίλη. Θα τους συνοδεύσουν τρεις ταλαντούχοι μουσικοί, ο Γεώργιος Σαλτάρης, ο Ιωάννης Αθανασίου και ο Ευστάθιος Σαββίδης.

Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσουν, επίσης, οι παιδικές και εφηβικές φωνές της Χιακής Χορωδίας «Αρμονία».

Ο Παγχιακός Όμιλος Μουσικής Παιδείας «Αρμονία» που Ιδρύθηκε το έτος 1990, δραστηριοποιείται στη Χίο με σκοπό του την ανάδειξη, διάδοση και  διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας, υπό την προεδρία της Γεωργίας Μάντικα και τη διεύθυνση της Βίνας Αμπανούδη.

Την συναυλία θα ανοίξει η  Αγγελική Μπουλμέτη, με συνοδούς της στα φωνητικά και στην κιθάρα τον Μιχάλη Ατσάλη και στα κρουστά τον Μάκη Ντουρλουντάδο.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης και στο αναλόγιο η νεαρή ηθοποιός Ελένη Θεοδοσοπούλου.

Η συναυλία υποστηρίζεται από τον δήμο Χίου και υλοποιείται με την ευγενική χορηγία των ΟΤΕ – COSMOTE και της ASTRA AIRLINES.

Ο Σύλλογος παρακαλεί όσους προσέλθουν να συνδράμουν στο έργο της ΜΚΟ «Κιβωτός του κόσμου», εκπρόσωποι της οποίας θα βρίσκονται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου, με τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής ή σχολικά είδη.

Πριν από την παράσταση θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον αρχαϊκό οικισμό από τους αρχαιολόγους του χώρου.

Είσοδος ελεύθερη.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια