Φεστιβάλ για το Πολυτεχνείο το σαββατοκύριακο, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Φεστιβάλ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών του ΤΜΟΔ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Η πρώτη μέρα (Σάββατο 17) ξεκινά με ομιλία και συζήτηση με τον Γιάννη Φελέκη, συντονιστή της εργατικής συνέλευσης του Πολυτεχνείου και ακολουθεί θεατρικό δρώμενο από την ΘΟΠΑΧ σε σκηνοθεσία του Β. Παχουνδάκη.

Στην συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία, με αφετηρία το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου και κατάληξη το ηρώο, .

Η πρώτη μέρα ολοκληρώνεται με ένα δυνατό Hip Hop Live από τον ANSER πλαισιωμένο από τους BOUKLAS (Τέταρτη Αγέλη), ΚΟΥΠΕΠΕ, Melody Warriors και DJ Sonath.

Η δεύτερη μέρα αφιερωμένη στο κλίμα των ημερών, θα περιλαμβάνει συζήτηση και μαρτυρίες της εποχής, προβολή ντοκιμαντέρ για το χρονικό των ημερών (επιμέλεια: Cine-Aegean) και παράλληλη έκθεση φωτογραφικού υλικού της εποχής στον χώρο του φουαγιέ.

Οι Vinyls θα δώσουν τον μουσικό παλμό της δεύτερης ημέρας σε rock και funk ήχους, ενώ το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με rock after party με ακούσματα επιλεγμένα από τον DJ Taf.