Φωλιά τακτοποίησης ημετέρων η ΔΙΑΝΟΧ, καταγγέλλει η Χίος Μπροστά

Πράματα και θάματα καταγγέλλει για την ΔΙΑΝΟΧ η δημοτική παράταξη Χίος Μπροστά, παραθέτοντας σε σχετική ανακοίνωσή της δύο αποφάσεις της διοίκησης της εταιρείας, για εξυπηρέτηση «των δικών μας παιδιών». Αναλυτικά:

«Με βάση το “όραμα για τη νέα Χίο”, δηλαδή νέο “βόλεμα” των δικών μας παιδιών, που έχει ο κ. δήμαρχος, συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι προσλήψεις και οι αναθέσεις φίλων, συγγενών και υποψηφίων.

Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα, ενδεικτικά, την πρόσληψη γιού αντιδημάρχου στη ΔΙΑΝΟΧ, ενώ αναθέσεις έχουν γίνει και σε συγγενείς και φίλους. Πάντα με “προκάλυμμα” τη νομιμότητα, μακριά από κάθε έννοια διαφάνειας.

https://diavgeia.gov.gr/doc/98%CE%9A%CE%91%CE%9F%CE%9E8%CE%A7-%CE%97%CE%94%CE%A5?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A7%CE%A9%CE%93%CE%9F%CE%9E8%CE%A7-%CE%94%CE%9C%CE%96?inline=true

Με περισσό θράσος ο κ. δήμαρχος – και συν αυτώ – κατηγορούν τις αντιπολιτεύσεις που δεν θέλουν να επιτρέψουν να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή ως “αντιχιώτες”, προφανώς για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να εξυπηρετούν τους ημετέρους, που τους θεωρούν περισσότερο “Xιώτες” από όλους τους υπόλοιπους!

Είναι από τις λίγες φορές που η μικροπολιτική και η αλόγιστη σπατάλη του χρήματος των δημοτών για μικροπολιτικούς λόγους επιχειρείται να εμφανίζεται ως “μέλημα προόδου και ανάπτυξης”, προφανώς μόνο για τους ημετέρους.

Η “νέα” Χίος του κ. Κάρμαντζη είναι πιο παλιά από ό,τι παλαιότερο υπάρχει. Οι δημότες πλέον το έχουν καταλάβει και θα κατατάξουν τηn δημοτική αρχή Κάρμαντζη όπου της αξίζει ως μία από τις χειρότερες διοικήσεις που έχουν περάσει από τον δήμο Χίου».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια