Φωτογραφικά κλικ από το παρελθόν της χιώτικης διασκέδασης

Πέρσι μας εξέπληξαν ευχάριστα με την έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα παλιά επαγγέλματα της Χίου. Φέτος συνεχίζουν με την ίδια θέρμη συγκεντρώνοντας παλιές φωτογραφίες από τη διασκέδαση των Χιωτών όπως γίνονταν παλιά.

Η Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος, σε συνεργασία με την ομάδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Παλαιές Φωτογραφίες Χίου”, συγκεντρώνει και  καταγράφει τους τρόπους διασκέδασης/αναψυχής των Χιωτών μέσα από παλαιές φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα αναδειχθούν μέσα από έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Αύγουστο στη Χίο. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να στέλνονται σκαναρισμένες μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο:

[email protected] (το σκανάρισμα να είναι τέτοιας ποιότητας ώστε να μπορεί να εκτυπωθεί σε μέγεθος Α4, ανάλυσης 300PDI) μέχρι και τις 25 Ιουλίου 2019.

Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να προέρχονται από προσωπικά αρχεία (δεν επιτρέπονται φωτογραφίες καρτ-ποστάλ, φωτογραφίες που ανήκουν σε αρχεία χωρίς την έγκριση των κατόχων τους και φωτογραφίες που απλά ανέβηκαν στο διαδίκτυο).

Επιπλέον, η κάθε φωτογραφία θα πρέπει συνοδεύεται από όσα περισσότερα στοιχεία υπάρχουν γι αυτήν, π.χ αρχείο από όπου προέρχεται, χρονολογία φωτογραφίας (περίπου), τόπος, στοιχεία ανθρώπων που απεικονίζονται, κάποια λόγια για το τι απεικονίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε  στο 6985083952 ή στο 6998911496.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια