Φτάνει Πάσχα κι ακόμα να αδειάσει την ΒΙΑΛ ο Μηταράκης (βίντεο)

Ούτε οι μειωμένες προσφυγικές ροές του τελευταίου έτους, αποτέλεσμα και της καταγγελλόμενης και πανθομολογούμενης πολιτικής των παράνομων επαναπροωθήσεων (push back), ούτε οι αυξημένες μετακινήσεις προσφύγων και μεταναστών προς την ηπειρωτική Ελλάδα σώζουν το αφήγημα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη.

Επενδύοντας διαρκώς σε ανέξοδες και αφερέγγυες υποσχέσεις για να ικανοποιήσει το ακροατήριό του, κυρίως στην περιοχή του Χαλκειούς και των Καμποχώρων, πλειστάκις είχε διαβεβαιώσει ότι το Πάσχα, που φτάνει σε λίγες ημέρες, θα έβρισκε άδειο από πρόσφυγες και μετανάστες το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ.

Ωστόσο, η πραγματικότητα τον διαψεύδει, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την αναξιοπιστία του, αφού σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, η ΒΙΑΛ φιλοξενεί 962 πρόσφυγες και μετανάστες, αριθμός βεβαίως μικρότερος κατά πολύ από τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο ικανός για να φτάνει σχεδόν στην ονομαστική του δυναμικότητα το ΚΥΤ.

Διαισθανόμενος το επερχόμενο φιάσκο, μετά και την συντελεσθείσα πανωλεθρία του στο δημοτικό συμβούλιο και στην συγκέντρωση στο λιμάνι για το Θόλος, επιχείρησε τις τελευταίες ημέρες να διαψεύσει ότι είχε δεσμευθεί για μηδενικό πληθυσμό στην ΒΙΑΛ το Πάσχα.

Όμως, τα ίδια του τα λόγια στην συνέντευξή του στην τηλεόραση της Αλήθειας, στις 2 Οκτωβρίου 2020, τον διαψεύδουν. Παρακολουθείστε το βίντεο (μετά το 3.30′).

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια