Γαμήλιος τουρισμός θα είναι το μέλλον για τα Θαλασσοπούλια

Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο, αυτό της ανάπτυξης του γαμήλιου τουρισμού, επιφυλάσσει η ομάδα του ΟΖ, τα αδέλφια Στέλιος και Δημήτρης Γεωργούλης, για το ακίνητο της πρώην κατασκήνωσης «Θαλασσοπούλια», στον Άγιο Ισίδωρο Συκιάδας, το οποίο και απέκτησαν μέσω μίσθωσης από την Μονομετοχική του δήμου Χίου για 19 χρόνια.

Στον διαγωνισμό που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Μαΐου 2019, η εταιρεία συμφερόντων τους Mastiha Experience Hospitalith & Catering Services Ε.Ε. ήταν η μόνη που κατέθεσε προσφορά ποσού 1795 ευρώ τον μήνα, για μια έκταση άνω των 10 στρεμμάτων, με δική της παραλία και δίπλα το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ισιδώρου, μια περιοχή από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές της Χίου.

Τίτλοι τέλους οριστικά, πλέον, για την κατασκήνωση στην περιοχή κι όπως λέει στον astraparis.gr ο κ. Δημήτρης Γεωργούλης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, εκείνο της ανάπτυξης του γαμήλιου τουρισμού, που έχει εξαιρετική δυναμική και πολύ καλό μέλλον. Το σχέδιο αυτό έχει δουλευτεί εδώ και χρόνια και ήδη οι επιχειρηματίες έχουν κάνει τις επαφές τους σε διεθνές επίπεδο, για την προσέλκυση γάμων από άλλες περιοχές του κόσμου.

Βεβαίως, ο χώρος θα αναπτυχθεί ώστε να γίνονται γαμήλιες δεξιώσεις γενικώς, δηλαδή και για την αγορά της Χίου, καθώς και βαπτίσεις και άλλα events.

Ο κ. Γεωργούλης τονίζει ότι στην ανάπτυξη του εγχειρήματος θα έχουν θέση για συνέργειες και άλλοι επαγγελματίες του νησιού, όπως για παράδειγμα επιχειρήσεις που ασχολούνται με την εστίαση, που μπορούν να επιλεγούν από τους ενδιαφερόμενους για την εκδήλωσή τους.

Έμφαση, επίσης, θα δοθεί και στο προσωπικό που θα επιλεγεί για την επιχείρηση, με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι να προέρχονται από τα δύο κοντινά χωριά την Συκιάδα και την Λαγκάδα.

Σε ό,τι αφορά το κατασκηνωτικό μέρος, ο κ. Γεωργούλης είναι κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει προοπτική για τον τομέα αυτόν, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ανάπτυξης ενός αριθμού κλινών στον χώρο, ο οποίος προσφέρεται αφού εκτείνεται σε άνω των 10 στρεμμάτων.

Τώρα, κατέληξε, αρχίζει ο Γολγοθάς των αδειοδοτήσεων και εν συνεχεία της δημιουργίας όλων των υποδομών για την ανάπτυξη όλων των εγκαταστάσεων δεξιώσεων, που απαιτούνται. Εκτίμησε δε ότι όλα θα είναι έτοιμα σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα.

ΦΩΤΟ: GOOGLE
ΦΩΤΟ: GOOGLE

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια