«Γαργάρα» για τον δήμο η ΝΟΔΕ Χίου

Πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές εκλογές με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου, αποφεύγοντας να αναφερθεί στις δημοτικές εκλογές.

Κι ενώ καλεί τους ψηφοφόρους του κόμματος να στηρίξουν την επιλογή του ψηφίζοντας στον 2ο γύρο την κα Χριστιάνα Καλογήρου για τις περιφερειακές εκλογές, επιμελώς και επισταμένα αποφεύγει να κάνει αναφορά για τις δημοτικές εκλογές και την υποψηφιότητα του κ. Σταμάτη Κάρμαντζη. Και ο νοών νοείτω.

 Η ανακοίνωση

Στη μάχη της 26ης Μαΐου 2019 οι Χιώτες ψηφοφόροι με αίσθημα ευθύνης έδωσαν την απάντησή τους στο λαϊκισμό, την προχειρότητα και τη λάσπη. Η Χίος με ποσοστό 36,63% (έναντι 33,11 % πανελλαδικά) έδωσε εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ να επαναφέρει τη χώρα μας στη κανονικότητα.

Ως ΝΟΔΕ Χίου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Χιώτες για το ηχηρό μήνυμα αλλαγής που έστειλαν, για μια αλλαγή στην κοινωνία, την οικονομία, την ασφάλεια.

Η μάχη συνεχίζεται, την 2η Ιουνίου 2019. Η Νέα Δημοκρατία έχει και στηρίζει τη δική της Περιφερειάρχη στο Βόρειο Αιγαίο, τη Χριστιάνα Καλογήρου.

Είναι και θα είναι όχι απλώς η περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά η επιτυχημένη περιφερειάρχης όλων των πολιτών και όλων των νησιών του Β. Αιγαίου. Στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιούνη όλοι μαζί στηρίζουμε την πολιτική επιλογή του κόμματος της Ν.Δ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ψήφος στη Χριστιάννα Καλογήρου είναι η ψήφος των υπεύθυνων πολιτών απέναντι στους ευκαιριακούς σωτήρες του τόπου μας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια