Γελάτε γιατί χανόμαστε

Αποφάσισε να παρέμβει το ΚΙΝΑΛ Χίου στον «διάλογο» που άνοιξε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης με τον συνάδελφό του και υφυπουργό Εργασίας κ. Νότη Μηταράκη, προτείνοντας του γνωστό εντομοκτόνο για τις περιβόητες κατσαρίδες που ο τελευταίες ανακάλυψε στο γραφείο του.

Κι εκεί που όλοι είχαν πάρει την υπόθεση με την επιβαλλόμενη ελαφρότητα και χιούμορ, έρχεται αίφνης το ΚΙΝΑΛ να τους… προσγειώσει, κατακεραυνώνοντας τον κ. Μιχαηλίδη για το «ρηχό αντιπολιτευτικό τρολάρισμα» κι ενώ τα προβλήματα περιμένουν λύσεις! Να, τι μας λέει το ΚΙΝΑΛ:

«Με λύπη παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες την διαξαγωγή ενός θεατρικού διαλόγου λαϊκίστικου χαρακτήρα και πλήρως κενού πολιτικού περιεχομένου μεταξύ του κ. Ν. Μηταράκη και των περιβόητων κατσαρίδων-ενοίκων του νέου γραφείου του και του ρηχού αντιπολιτευτικού τρολαρίσματος του κ. Α. Μιχαηλίδη με το Aroxol. Τους υπενθυμίζουμε ότι τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά και περιμένουν επίλυση. Τέτοιου είδους “διαπιστώσεις και συζητήσεις” εντυπωσιασμού ας τις αφήσουν για τα καφενεία».

Τους τρολάρεις, κύριε πρόεδρε ή δεν τους τρολάρεις;

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια