Γέμισε πάλι κατάρτια το λιμάνι της Χίου (φωτό)

Πενήντα και ένα ιστιοπλοϊκά σκάφη, που μετέχουν στην Arkas Aegean Link Regatta 2018 έφτασαν στο λιμάνι της Χίου, «καταλαμβάνοντας» όλη την νοτιοδυτική πλευρά του, το απόγευμα της Πέμπτης 30 Αυγούστου 2018.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την διεξαγωγή της Aegean Regatta, που πραγματοποίησε δύο σταθμούς στο νησί, στα Λιμνιά Βολισσού και στο λιμάνι της Χίου, μια ακόμα διεθνής ιστιοπλοϊκή διοργάνωση τονώνει τουριστικά τη Χίο στην τυπική εκπνοή της τουριστικής περιόδου.

Η Arkas Aegean Link Regatta που διοργανώνεται από την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία της Τουρκίας, το EAYK (Aegean Open Sea Yacht Club) και την μαρίνα Τσεσμέ, διεξάγεται στην θαλάσσια περιοχή Χίου – Τσεσμέ από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Τα σκάφη αφού πραγματοποίησαν την πρώτη διαδρομή, ξεκινώντας από τον Τσεσμέ έφτασαν το απόγευμα της Πέμπτης στο λιμάνι της Χίου, όπου και θα παραμείνουν έως και την Παρασκευή και θα αναχωρήσουν για την συνέχιση του αγώνα προς τον Τσεσμέ, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Το βράδυ της Πέμπτης διοργανώνεται τελετή απονομής και κοκτέιλ στο ξενοδοχείο «Χανδρής», η Παρασκευή θα είναι ελεύθερη ημέρα στη Χίο, ενώ στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει στο «Χανδρής» ενημέρωση για τον αγώνα.

Οι φωτογραφίες είναι από τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού του δήμου Χίου κ. Δημήτρη Καράλη

Σχόλια