Για Σεπτέμβρη πάει η Εμπορική Έκθεση «ΠΡΟΤΑΣΗ 2020»

Τον Σεπτέμβρη 23-28  σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα πραγματοποιηθεί η Εμπορική Έκθεση «ΠΡΟΤΑΣΗ 2020» η οποία ενώ ήταν προγραμματισμένη για τον Μάρτη του 2020, αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

“Οι νέες ημερομηνίες συναποφασίστηκαν από κοινού με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, το Επιμελητήριο Χίου, τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού και με συνδιοργάνωτή των Δήμο Χίου.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της Έκθεσης να θυμίσουμε ότι ο στεγασμένος χώρος του Εκθεσιακού Κέντρου είναι 3000τ.μ. με εξωτερικό χώρο 6000τ.μ. στην καρδιά του Κάμπου, επομένως ο καλός εξαερισμός κατά την διάρκεια της Έκθεσης είναι δεδομένος. Επίσης η Art Line θα φροντίσει για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας (Απολύμανση χώρου, αντισηπτικά στον εκθεσιακό χώρο, ελεγχόμενη είσοδο επισκεπτών, δωμάτιο καραντίνας κ.α.) έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος για την υγεία των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών.

  Για όσους επαγγελματίες θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο Μεγαλύτερο Εμπορικό Γεγονός  του Βορείου Αιγαίου ο αριθμός περιπτέρων είναι περιορισμένος για αυτό συνιστούμε να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την ART LINE ADVERTISING στα τηλέφωνα 22710 20014 & 6945215236 για να κλείσουν θέση!!”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια