Γιάννη τον ανεβάζουν, Γιάννη τον κατεβάζουν, Αντώνη τον λένε

Εξέδωσε ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συγχαρητήρια ανακοίνωση, η ειδικότητά του, για εκ Βροντάδου συμπατριώτη μας που ανακηρύχθηκε λέει μάνατζερ της χρονιάς περί τα ναυτικά πράγματα.

Όλα καλά και μπράβο τους αμφοτέρων. Αλλά να έρχεται πριν λίγες ημέρες η οικονομική επιτροπή του δήμου Χίου, με θέμα την έγκριση της μετάβασης του δημάρχου στην Αθήνα, όπου και θα λάβει χώρα η βράβευση και να τον αναφέρει όχι μία, αλλά δύο φορές ως Γιάννη, ενώ τον λένε Αντώνη, μάλλον θυμίζει… δουλειές του ποδαριού, για να μην πούμε κάτι χειρότερο.

Η εκδήλωση βράβευσης χαρακτηρίζεται, στην απόφαση της οικονομικής επιτροπής «ύψιστης σημασίας καθώς θα βραβευτεί ο Επιφανής Βρονταδούσης συμπατριώτης μας κ. Γιάννης… αποτελεί μία εξέχουσα προσωπικότητα του τομέα της Ναυτιλίας και ευεργέτη του τόπου μας…».

Δήμαρχε, πρόσεχε αν κληθείς στο βήμα για να του πλέξεις το εγκώμιο, Αντώνη τον λένε τον άνθρωπο, μην τον ξαναβαφτίσεις και σου γυρεύει να του αγοράσεις παπουτσάκια!

Υ.Γ. Σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, έγινε ορθή επανάληψη της επίμαχης απόφασης της οικονομικής επιτροπής (που αναρτήθηκε στην διαύγεια χθες δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, με διορθωμένο – υποτίθεται – το όνομα από Γιάννης στο σωστό Αντώνης, αλλά η διόρθωση αφορούσε μόνον το διατακτικό της απόφασης. Στο σκεπτικό της απόφασης παραμένει Γιάννης! Τι ΄χες Γιάννη, τι΄ χα πάντα!