Γράμμα και προεκλογική γραφή για το Κόρης Γεφύρι από τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Άλλη μια επιστολή στον δίτομο τουλάχιστον όγκο επιστολών που έχουν γραφτεί για την ολοκλήρωση του Φράγματος στης Κόρης Γεφύρι, έρχεται να προστεθεί με την τελευταία που απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σταμάτης Κάρμαντζης στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στ. Αραχωβίτη.

Ο κ. Κάρμαντζης, οκτώ μήνες μετά την τελευταία επιστολή του  για το ίδιο θέμα, προς το υπουργείο, ζητά να μάθει σχετικά με το έργο που βρίσκεται σε καθεστώς διακοπής εργασιών και ζητώ ενημέρωση για τα εξής:

  1. Ποιες ήταν οι ενέργειες από πλευράς πολιτικής ηγεσίας και υπηρεσιών του Υπ.Α.Α.Τ από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα μετά και από την ολοκλήρωση της Έκθεσης του Τεχνικού Συμβούλου.
  2. Ποιες ενέργειες προγραμματίζονται για τη διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.
  3. Ποια είναι τα επόμενα βήματα με στόχο την ολοκλήρωση του έργου.

«Υπογραμμίζω ότι πρωταρχική μας αγωνία και μέλημα είναι η ολοκλήρωση του έργου με τρόπο ασφαλή και λειτουργικό.Η τοπική κοινωνία του νησιού μας απαιτεί εξηγήσεις που δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση ή χρονοτριβή μεγαλώνει την ανησυχία ολόκληρης της κοινής γνώμης της Χίου για την τύχη του έργου», καταλήγει η επιστολή του αντιπεριφερειάρχη.