Η αφαίρεση της βουλευτικής έδρας από τον ΣΥΡΙΖΑ στόχος του ΚΙΝΑΛ Χίου

Η βουλευτική έδρα που σήμερα κατέχει στη Χίο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για το ΚΙΝΑΛ Χίου το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, έτσι όπως αυτό παρουσιάσθηκε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2019, στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο.

Ο ομιλητής της προεκλογικής συγκέντρωσης, ο κ. Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου της κας Φώφης Γεννηματά κατηγόρησε τον κ. Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, ο οποίος επιχειρεί σύγκριση με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας ότι «είναι σε όλους γνωστό ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ένωσε τους Έλληνες και δεν τους δίχασε όπως ο κ. Τσίπρας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δημιούργησε το κοινωνικό κράτος και δεν το ευτέλισε σε προσωρινά επιδόματα, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δημιούργησε την μεσαία τάξη και δεν την φτωχοποίησε, όπως ο κ. Τσίπρας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διεκδίκησε και πέτυχε στο πλαίσο της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης μια σειρά πολιτκιών στήριξης των μη προνομιούχων Ελλήνων κι όχι όπως ο κ. Τσίπρας που υπέγραψε το υπερταμείο της υποτέλειας, της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας και της διαρκούς επιτροπείας».

Τους παρόντες εκ των υποψηφίων βουλευτών Χίου του ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργο Αμέντα, κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη και κα Αμαλία Μαθιούδη παρουσίασε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Χίου του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Παρλαμάς, ο οποίος καυτηρίασε τη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι έφερε σε εξαθλίωση την χώρα και τους πολίτες της.

Στην συγκέντρωση μίλησαν, επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές Χίου του ΚΙΝΑΛ.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια