Η Αρχαία Αθήνα ξαναζωντανεύει στο τελευταίο Assassin’s Creed (video)

Μία από τις αγαπημένες σειρές παιχνιδιών, το Assassin’s Creed διάλεξε για χώρο δράσης την Αρχαία Αθήνα. Η σειρά συνηθίζει να διαλέγει χώρους ιστορικής σημασίας και να τους αναμορφώνει ψηφιακά με την Κωνσταντινούπολη και την Αρχαία Αίγυπτο να ξεχωρίζουν στο παρελθόν, ωστόσο η φετινή παραγωγή που κυκλοφόρησε τον δεκαπενταύγουστο είναι πραγματικά εντυπωσιακή και αρκετά αληθοφανής. Τα πρώτο τρέιλερ με μια βόλτα στην Αρχαία Αθήνα έχουν κυκλοφορήσει.

Οι παραγωγοί της Ubisoft περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών, για να πάρουν μια γεύση του τι εστί Αθήνα και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Εντυπωσιάστηκαν από την σπουδαία παράδοση της Αρχαίας Αθήνας, όπως τόνισαν στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού. Η ξενάγηση τους δεν σταμάτησε όμως μόνο στα κατεξοχήν αθηναϊκά αξιοθέατα, αφού η αγαπημένη ασχολία εκατομμυρίων gamers σε όλον τον πλανήτη, περιλαμβάνει κι άλλους κολοσσούς της εποχής, όπως η Σπάρτη. Μάλιστα φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το πρότζεκτ τους, καθώς αποκόμισαν εμπειρίες μιας ζωής.

Το Assassin’s Creed Odyssey, όπως είναι το πλήρες όνομα του παιχνιδιού θα έχει σκηνές από την αρχαία αγορά, την Ακρόπολη και όλα τα μνημεία της χρυσής εποχής της Αθήνας, περίπου όπως ήταν τότε. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν ακόμη σκηνές από την Εκκλησία του Δήμου και το αρχαίο ελληνικό δράμα, ενώ θα ακούγονται μέχρι και ελληνικές βρισιές, προκειμένου να γίνει πιο αληθοφανές. Το αποτέλεσμα της δουλειάς της Ubisoft αναμένεται συναρπαστικό και όλοι οι φανατικοί του παιχνιδιού αναμένουν την 5η Οκτωβρίου, ημέρα που θα κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και PC.

πηγη: athensvoice.gr