Η Χίος δεν θα γίνει φυλακή απαντά ο Χριστόφορος Κριμιζής στη φιέστα Μηταράκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή Χίου του ΚΙΝΑΛ κ. Χριστόφορου Κριμιζή στη φιέστα Μηταράκη για το μεταναστευτικό.

Ο κ. Κριμιζής δήλωσε: “Ο Πρωθυπουργός κ Μητσοτάκης μαζί με τον Υπουργό μετανάστευσης και ασύλου κ. Νότη Μηταράκη  στην πρόσφατη φιέστα που πραγματοποίησαν για το μεταναστευτικό  διαφήμισαν για μία ακόμα φορά στο πανελλαδικό ακροατήριο τους την συρρίκνωση των δομών για πρόσφυγες και μετανάστες  στο σύνολο της επικράτειας. Για απόδειξη  χρησιμοποίησαν το «επίτευγμα»  της δημιουργίας των φυλακών μεγαθηρίων  στα 5 ΜΟΝΟ  νησιά του Αιγαίου μεταξύ των οποίων και η Χίος. 

Ταυτόχρονα, ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ, αυτός δηλαδή που ορίστηκε από την τοπική μας κοινωνία να υπεραμυνθεί της δίκαιης κατανομής του 1% όχι μόνο δεν υπάρχει πουθενά,  αλλά προσπαθεί και από πάνω και να μας πείσει ότι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση.

Πρόβλημα του κ. Μηταράκη είναι  ο διχασμός προσωπικότητας και ρόλων που ζει, αλλά ας καταλάβει επιτέλους, μέχρις ότου η Χίος αποκτήσει πραγματικό εκπρόσωπο βουλευτή, ότι εμείς εδώ στη Χίο,  έχουμε  αναλάβει στο μεταναστευτικό πολύ μεγαλύτερο βάρος από αυτό που μας  αναλογεί και δεν πρόκειται να δεχτούμε  το κολαστήριο φυλακή που θέλουν να μας επιβάλλουν γιατί αυτό, πέρα όλων των άλλων, είναι το δίκαιο για το νησί μας.-