Η Χίος έκανε πράξη την αγάπη (φωτό και βίντεο)

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο “Μίκης Θεοδωράκης”  στον Καστρομηνά, οι μουσικοί και  τραγουδιστές της Χίου αγκάλιασαν με τα τραγούδια και τις νότες τους τον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ και την προσπάθεια του συμβάλλοντας με αυτήν την εκδήλωση στη συγκέντρωση χρημάτων για τον Παγχιακό Σύλλογο και τις δράσεις του και ενός μέλους του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Χίου που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ο αγαπημένος, Παντελής Θαλασσινός που με τα τραγούδια του ταξίδεψε το κόσμο που τον καταχειροκροτούσε αδιάκοπα. Εκτός από την τιμητική πλακέτα τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη και συγκεκριμένα η φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, την οποία του παρέδωσε ο Πρόεδρος του σωματείου μουσικών, Κώστας Μπογιατζής, μαζί με τον Γεν. Γραμματέα και παρουσιαστή της εκδήλωσης Γιάννη Καρνουπάκη.

Ένα κλειδί του Sol απένειμε και η πρόεδρος του ΠΣΑ.με.Α. κα Σοφία Μιχάλα, στον πρόεδρο του Σωματείου, δεδομένου ότι όλοι οι καλλιτέχνες – μέλη του, συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μουσικοί: Μυλωναδάκης Γιώργος και Σταύρος, Γιάννα Φαφαλιού, Τομάζος Ελευθέριος (πλήκτρα), Λιούντρης Δημήτρης, Βαγγέλης Μάσχας (μπουζούκι), Κώστας Μπογιατζής (πλήκτρα), Λαμπρινή Κάμπουρα (κανονάκι) (συγκρότημα), Θεοδώρα Παπαδοπούλου (σαντούρι) (συγκρότημα), Πούπαλος Μάρκελλος και Σταμάτης, Μανώλης Στάθης, Μιχάλης Βούκουνας (συγκρότημα Θαλασσινού), Λύκος Παντελής, Λ/γος (ΜΣ) Νικόλαος Μαυρομάτης (διοικητής μουσικού 96 ΑΔΤΕ), Νικολέτα Φιλιππάκη, Bistrots (Συγκρότημα)

ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Σχόλια
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com