Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου στο πλευρό του astraparis.gr

Από την Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου λάβαμε το παρακάτω μήνυμα συμπαράστασης για την μαζική επίθεση που δεχθήκαμε στο facebook  από γνωστούς – άγνωστους κύκλους και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μπλοκαρισθεί η σελίδα μας από το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Χίου δεχτείτε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα που διεξάγετε με άνισο τρόπο για την αντικειμενική ενημέρωση των κατοίκων του νησιού μας αφενός και αφετέρου με γνώμονα τις ανθρωπιστικές αρχές δικαίου, έτσι όπως έχουν κατοχυρωθεί με τους αγώνες των λαών τους τελευταίους αιώνες.

Η επίθεση που δέχεστε από γνωστούς ακροδεξιούς και συστημικούς κύκλους, ανεξαρτήτως διακηρύξεων αποδεικνύει ότι βασίζετε σε σωστό δρόμο.

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι εργαλεία χρήσιμα, αλλά εργαλεία επιχειρηματικών κολοσσών και άρα συστημικά εργαλεία που λειτουργούν ως δημοκρατική επίφαση μιας κατ΄ όνομα δημοκρατίας.

Απαιτούμε την άμεση άρση του αποκλεισμού σας από το facebook και τον ενδελεχή έλεγχο των οποιωνδήποτε αναφορών, ώστε να ανταποκρίνονται στην αλήθεια και όχι σε στημένες επιθέσεις των κύκλων που προαναφέραμε».