Η ΛΑΣ καταγγέλλει απαγόρευση εισόδου της στον χώρο της ανακύκλωσης

Για απεριόριστο θράσος, με τις πλάτες της δημοτικής αρχής, καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου τον πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ, ο οποίος – όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της – έδωσε εντολή να απαγορεύσουν την είσοδο κλιμακίου της ΛΑΣ στον χώρο διαλογής της ανακύκλωσης.

Αναλυτικά, η σημερινή – Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 – ανακοίνωση της ΛΑΣ έχει ως εξής:

Σε προγραμματισμένη περιοδεία των Μάρκου Σκούφαλου δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου δημάρχου Χίου και Γιώργη Αμπαζή περιφερειακού συμβούλου και υποψήφιου στην περιφέρεια Β Αιγαίου, επιχείρησε ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ να “δείξει πόρτα”, δίνοντας εντολή στους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης να απαγορεύσουν την είσοδο στο χώρο διαλογής, εάν δεν έκαναν πρώτα αίτηση και αναμένοντας απάντηση.

Χωρίς τον ξενοδόχο λογάριαζε ο εν λόγω διορισμένος πρόεδρος, πιστεύοντας ότι θα κάνουμε πίσω στους ψευτοτσαμπουκάδες του.

Με τηλεφωνική παράστασή μας στον δήμαρχο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο αυτό δεν μειώνει τις ευθύνες της δημοτικής αρχής να διατηρεί ένα τέτοιο άτομο σε θέση ευθύνης, τη στιγμή που έχει κάνει τα ίδια σε επικεφαλής παρατάξεων στο παρελθόν, έχει απαξιωτική στάση απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο και συγκεκριμένες καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά που τον αφορούν.

Ζητάμε από τη δημοτική αρχή έστω και στο παραπέντε να μας απαλλάξει από την παρουσία ενός ανθρώπου που δεν τιμά, ούτε τη θέση του, ούτε τη δημοτική αρχή, ούτε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο.

Η ανοχή πλέον είναι συνενοχή.