Η παραδοσιακή γιορτή των μπουναμάδων την Κυριακή στον ΦΟΒ

Την παραδοσιακή γιορτή των μπουναμάδων διοργανώνει κι εφέτος, την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 5.30 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου.

Την πίτα θα ευλογήσει ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν από τον ΦΟΒ οι Αντώνιος και Αγγελική Μπατή ως ένδειξη τιμής στην πολύτεκνη οικογένεια, οι Αντώνιος και Αργυρώ Παπαζή ως ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς τους στον ΦΟΒ και ο διοικητής της 96ΑΔΤΕ ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μπικάκης με το αναμνηστικό των 104 χρόνων από την μάχη του Αίπους για την συμβολή του στην επιτυχία των επετειακών εκδηλώσεων.

Θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους πανελληνιονίκες αθλητές του ΦΟΒ Χριστόφορο Μερούση και Κυριάκο Συμιριώτη για την κατάκτηση 1ης και 6ης θέσης αντίστοιχα στον 34ο μαραθώνιο της Αθήνας, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

Θα ακουστούν μπουναμάδες (έμμετροι σατιρικοί στίχοι) των Ιάκωβου Μπριλή, Δημήτρη Κυριαζή, Δέσποινας Βλυσίδου και ανώνυμου φίλου.

Η χορωδία του ΦΟΒ υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Σταύρου Στείρου θα τραγουδήσει τα παραδοσιακά κάλαντα και ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια