Η πραγματική δημοσκόπηση του χιώτικου λαού καταρρίπτει τα fake παιχνίδια του Μηταράκη

Την δική του πραγματική δημοσκόπηση παρουσίασε ο χιώτικος λαός, ο οποίος κατέρριψε τα fake παιχνίδια της κυβέρνησης και του υπουργού της, που για μια ακόμη φορά επιστράτευσε τα ΜΑΤ, τονίζει σε ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου.

Η επιτροπή χαρακτηρίζει την σημερινή, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, κινητοποίηση ως την μεγαλύτερη αυτοκινητοπορεία, που έχει γίνει ποτέ στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ως απάντηση στην πολιτική που παρουσίασε στο Ομήρειο, στην δική του συγκέντρωση, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης.

Αναλυτικά, η συντονιστική επιτροπή στην ανακοίνωσή τη αναφέρει τα ακόλουθα:

Σήμερα η Χίος μίλησε για μια ακόμη φορά. Σήμερα ο χιώτικος λαός έκανε τη δική του πραγματική δημοσκόπηση, καταρρίπτοντας τα fake παιχνίδια της κυβέρνησης και του υπουργού της, που για μια ακόμη φορά επιστράτευσε τα ΜΑΤ!

Η Χίος απάντησε με μια μεγαλειώδη αυτοκινητοπομπή ενάντια στην υπερδομή, τη μεγαλύτερη  που έχει γίνει ποτέ στο Βόρειο Αιγαίο, μήκους πάνω από 6 χιλιόμετρα, στο αστυνομοκρατούμενο κέντρο της πόλης, η οποία και αποτελεί το μεγαλειώδες μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Χίος δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν σχεδιασμοί ερήμην της τοπικής κοινωνίας.

Οι Χιώτες για άλλη μια φορά με ειρηνικό τρόπο διαδηλώσαμε ότι δεν θέλουμε το νησί μας να γίνει αποθήκη ψυχών. Όλοι μαζί συνεχίζουμε ενάντια στις φωνές του διχασμού για το μέλλον της Χίου.