Η πραγματικότητα διαψεύδει την δημοτική αρχή για τις εργασίες στην Χρήστου – Νέες καταγγελίες Κλιαμενάκη (βίντεο)

Στο γαϊτανάκι της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη για την πορεία των εργασιών στην οδό Χρήστου, στο αεροδρόμιο της Χίου, η πραγματικότητα λέει ότι η διακοπή είναι δεδομένη εδώ και περίπου έναν μήνα ελλείψει χρηματοδότησης και όλες οι περί του αντιθέτου δικαιολογίες είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Στις καταγγελίες που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Κλιαμενάκης, επιχείρησε να απαντήσει και να τον διαψεύσει χθες Τρίτη ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιάννης Ξενάκης.

Μια επιτόπια επίσκεψη στο εργοτάξιο επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες – άλλωστε το ίδιο έδειξαν και οι επισκέψεις μας τις προηγούμενες ημέρες και συνολικά οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ μας – και από το σημείο αυτό ο κ. Κλιαμενάκης επανέλαβε σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2022, τις καταγγελίες του κατά της δημοτικής αρχής.

Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στον χώρο του αεροδρομίου, για το έργο επέκτασης του διαδρόμου, που την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για… χορτοκοπές, σήμερα πράγματι υπήρχε «οργασμός» εργασιών, με φορτηγά να πηγαινοέρχονται, μπουλντόζα, τσάπες κ.λπ.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια