Η τεχνολογία 3D Printing κίνητρο κατανόησης των μαθηματικών και της ανακύκλωσης από τους μαθητές στο Πανεπιστήμιο

Το 1ο Επιμορφωτικό Διακρατικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του προγράμματος “3D Printing technology aims students better understanding maths and recycling procedure/ Η τεχνολογία 3D Printing κίνητρο κατανόησης των μαθηματικών και της ανακύκλωσης από τους μαθητές”, πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου κατά τις ημέρες 3-6 Φεβρουαρίου 2020.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκπαίδευσης, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης των δράσεων του προγράμματος, στην οποία συμμετείχαν και φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, εκπρόσωποι των τεσσάρων εταίρων πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δήμαρχο της Χίου, κ. Σταμάτιο Κάρμαντζη, ο οποίος στη συνέχεια της εκδήλωσης θέλησε να ενημερωθεί εκτενέστερα για το έργο και να γνωρίσει τους εταίρους από τις 3 χώρες.

Το Έργο συντονίζεται από το Εργαστήριο Ποσοτικών Μεθόδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, μέσω του Ελληνικού Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια