«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει», διαμηνύει το ΚΙΝΑΛ για τις κλήσεις του λιμεναρχείου Χίου

Τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη κατονομάζει ως τον υπεύθυνο για την επιχειρούμενη ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων των κατοίκων της Χίου, που απέτρεψαν ειρηνικά την εκφόρτωση των μηχανημάτων τη ΤΕΡΝΑ στο νησί, η νομαρχιακή επιτροπή Χίου τοιυ ΚΙΝΑΛ.

Στην ανακοίνωσή της, μετά την έναρξη από το λιμεναρχείο Χίου της διαδικασίας αποστολής κλήσεων προκαταρκτικής εξέτασης σε πολίτες και αιρετούς για την συμμετοχή τους στα γεγονότα, αναφέρει τα εξής:

Για πολλοστή φορά η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο ανεκδιήγητος και πολιτικά αδίστακτος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης επιχειρούν να ποινικοποιήσουν μια μεγαλειώδη και ειρηνική πράξη αντίστασης των Χιωτών με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στον κόσμο.

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί  η κλήση πολιτών και αιρετών από το λιμεναρχείο Χίου για τα πρόσφατα γεγονότα των Θεοφανείων και την ειρηνική αποτροπή της εξόδου των μηχανημάτων της αναδόχου εταιρείας από το πλοίο «Πελαγίτης»;

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, αυτοί οι οποίοι μηχανεύονται την δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας γύρω από το ζήτημα αυτό ότι οι μεθοδεύσεις τους όχι μόνο δεν θα περάσουν, αλλά θα μας βρουν απέναντι όλους ενωμένους και πιο δυνατούς.

Η κυβέρνηση των «αρίστων», των 100 νεκρών από covid καθημερινά, της ακρίβειας που εξαντλεί τους πολίτες, της ανικανότητας να αντιμετωπίσει 10 πόντους χιόνι στη μεγαλύτερη και υποτίθεται πιο οργανωμένη οδική αρτηρία της χώρας,  της ρεμούλας και της σακούλας με τα λεφτά που μοιράζει εκμαυλίζοντας συνειδήσεις  (όπως στελέχη της με καμάρι επαίρονται), δεν θα καταφέρει να καταστήσει την Χίο φυλακή ψυχών όσες αθέμιτες μεθόδους κι αν επιχειρήσει να μετέλθει.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια