Ιδιωτικό ασθενοφόρο “επιστρατεύει” ο Μηταράκης μετά την κατακραυγή

 ΝΔ και Νότης Μηταράκης έχουν “τελειώσει” το δημόσιο σύστημα υγείας στο νησί κι έχουν αποτελειώσει το ΕΚΑΒ. Μετά τη δημόσια κατακραυγή για την μεταφορά τραυματία με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής στο “Σκυλίτσειο” ελλείψει άλλου από το ΕΚΑΒ, επιστρατεύουν με δωρεά ιδιωτών  το ασθενοφόρο από την ιδιωτική κλινική “ΕΛΕΥΘΩ” για να καλύψει το κενό.

Προφανώς το σύνθημα που ακούστηκε στο τελευταίο συνέδριο της ΝΔ “Δίπλα κάθε πολίτη” έτσι το εννοούν στην πράξη οι της κυβέρνησης με πρώτο και καλύτερο τον Χιώτη Υπουργό. Πρώτα ήρθε ο υπουργός υγείας κ. Θάνος Πλεύρης χάιδεψε τα αυτιά των παρατρεχάμενων του με τζούφιες υποσχέσεις και μετά μπροστά στο αδιέξοδο, μας ελέησε η Μητρόπολη για το πλήρωμα ασθενοφόρου,  και το κερασάκι ήρθε με τη δωρεά ιδιωτών για το ασθενοφόρο της πολυκλινικής “Ελευθώ” εξέλιξη η οποία επιχειρείται από το περιβάλλον Μηταράκη και τη διοίκηση του “Σκυλίτσειου” να παρουσιαστεί ως μεγάλη επιτυχία!

Άντε και σε ανώτερα ίσως για την πρόσληψη γιατρών να διοργανωθεί… λαχειοφόρος!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ανακοινώνεται ότι, η Πολυκλινική «EΛEYΘΩ» θα διαθέσει το ασθενοφόρο της μαζί με το πλήρωμά του στο Γ. N Xίου «ΣKYΛITΣEIO», κατόπιν δωρεάς ιδιωτών με πρωτοβουλία του κ. Νότη Μηταράκη.

Το ασθενοφόρο θα συμβάλει καταλυτικά στην πραγματοποίηση των απογευματινών και βραδινών βαρδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου.

Επιπλέον, θα βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και θα ανταποκριθεί το Γ.Ν.Χίου αποτελεσματικά στις αυξημένες-λόγω τουρισμού- ανάγκες.

Η ενέργεια αυτή είναι επιπλέον των προσλήψεων που ανακοίνωσε το Νοσοκομείο Χίου και των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού που έχει προγραμματίσει το ΕΚΑΒ.”

Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις σχετικά με αυτή την εξέλιξη από τους εργαζόενους στο ΕΚΑΒ και δεν αποκλείεται να προσφύγουν και στη δικαιοσύνη.

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια