Ηλεκτρονικά ραντεβού κι εξυπηρέτηση στο myDIMOSlive

Τέλος στις ουρές και στην ταλαιπωρία των δημοτών στις συναλλαγές τους με τον Δήμο Χίου φιλοδοξεί να η πλατφόρμα myDIMOSlive.

Πλέον οι δημότες και οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου μας, έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού για την εξυπηρέτησή τους σε πλήθος υπηρεσιών του Δήμου, χωρίς αναμονή σε ουρές και περιττές μετακινήσεις είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι πολίτες κλείνοντας το ραντεβού τους μέσω του myDIMOSlive θα έχουν στη διάθεση τους έναν υπάλληλο που θα τους εξυπηρετήσει την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Επιπρόσθετα, πολλές από τις διαδικασίες που μέχρι τώρα απαιτούσαν την παρουσία του πολίτη στη δημόσια υπηρεσία, θα μπορούν να επιλύονται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο πολίτης μετά την είσοδό του στην πλατφόρμα myDIMOSlive θα μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που θέλει να εξυπηρετηθεί, με φυσική παρουσία ή τηλεδιάσκεψη, αλλά και να βρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για την διεκπεραίωση της υπόθεσής του, ώστε να τα προσκομίσει στην υπηρεσία.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο πολίτης είναι απλά!

Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας, πληκτρολογήστε το URL: https://mydimos.live.gov.gr και κάνετε είσοδο με κωδικούς TAXISnet. Από την αρχική σελίδα της πλατφόρμας, επιλέξτε τον Δήμο Χίου.