Και… απρόοπτος και ξενοφοβικός και αδιόρθωτος ο κυρ Σταύρος
Τελικά, φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποστεί από την… φύση του, που εμπεριέχει ισχυρά στοιχεία ξενοφοβίας ή και ισλαμοφοβίας, ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε αυτά, ο οποίος και χαρακτήρισε ως… απρόοπτο – χαριτολογώντας (sic) – την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο Χίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Παίρνοντας ως αφορμή (;), στην αποψινή – Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 – συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, την αναφορά του κ. Γιώργου Καμίνη στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, του απηύθυνε – χωρίς να κρύβει το συνωμοτικό του ύφος – την ερώτηση, μήπως όλη αυτή η υπόθεση του προσφυγικού – μεταναστευτικού έχει οργανωθεί επί τούτου από την κυβέρνηση.
Ο κ. Καμίνης, διαισθανόμενος τον κίνδυνο της κατ΄ επίφαση αφελούς ερώτησης του εκ μεταγραφής από την Νέα Δημοκρατία υποψηφίου το γύρισε στην πλάκα, λέγοντας ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη να σχεδιάσει κάτι τέτοιο. Για να προσθέσει ότι δημογραφικό πρόβλημα αντιμετωπίζει όλη η Ευρώπη κ.λπ. κ.λπ.
Και ευτυχώς, που το γύρισε στην πλάκα, γιατί διαφορετικά, δηλαδή απαντώντας στα σοβαρά, θα έπρεπε να του πει ότι αυτά που τσαμπουνά είναι παγκόσμιες θεωρίες συνωμοσίας για τον Σόρος κ.λπ., για να κατακλυσθεί η Ευρώπη από αραβικούς πληθυσμούς και τρέχα γύρευε πώς θα κατέληγε η συζήτηση στην ΠΕΚΕΒ.
Ύπαγε οπίσω μου σατανά!