Και ο Ιατρικός Σύλλογος αναλαμβάνει δράση στη μνήμη του Χρήστου

Ο άδικος θάνατος του φοιτητή με το πατίνι, Χρήστου Κόλλια, ενεργοποιεί έναν προς έναν, όλους τους φορείς.

Μετά το Πανεπιστήμιο και ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου, με ανακοίνωση του, αφού εκφράζει τα συλλυπητήρια  του προς την οικογένεια του 24χρονου, δηλώνει την πρόθεση του, να αναλάβει σειρά δράσεων σε συνεργασία με άλλους φορείς που σκοπό θα έχουν τη μείωση και ει δυνατόν την εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων. “Η αρωγή και η αμέριστη συμπαράστασή μας σε κάθε ανάλογη προσπάθεια θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Σταμάτη Κάρμαντζη

«Η Χίος πενθεί ακόμα έναν αδικοχαμένο νέο άνθρωπο από τροχαίο δυστύχημα. Ως Δήμαρχος Χίου και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μας για τον τραγικό χαμό του 24χρονου φοιτητή, Χρήστου Κόλλια που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα μετά από τροχαίο ατύχημα.

Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς, την οικογένεια και τους φίλους του για την αδόκητη απώλεια. Η οδύνη είναι ανείπωτη και συνάμα αδήριτη η απαίτηση μέτρων πρόληψης των τροχαίων ώστε να ανακοπεί η ανοδική τάση των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων που δε σταματούν να σημειώνονται στον τόπο μας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια