Και το όνομα αυτού, “taste like chios”

Ολοκληρώθηκαν τα “βαφτίσια” μέσω ψηφοφορίας για το brand name του γαστρονομικού τουρισμού της Χίου. Κατά την ηλεκτρονική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε επικράτησε η ονομασία “TASTE like CHIOS”.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής Google Forms, το χρονικό διάστημα από 7 έως 13 Σεπτεμβρίου, με πέντε διαφορετικές προτάσεις προς επιλογή. Υπήρχε η δυνατότητα μίας συμμετοχής μόνο στην ψηφοφορία, με μία μοναδική επιλογή. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 293 άτομα και επικρατέστερη επιλογή με 45% των ψήφων αναδείχθηκε το όνομα:TASTE like CHIOS

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Το όνομα που επιλέχθηκε, μετά από γραφιστική επεξεργασία θα γίνει σήμα το οποίο θα μπει σε επιχειρήσεις, μενού, προϊόντα, διαδίκτυο και θα στηρίξει την επικοινωνία του νησιού μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Β.Α. κ. Νίκος Νύκτας θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η επιλογή του brand name έγινε με την συμμετοχή των εμπλεκόμενων, γιατί αυτό εγγυάται την καλή συνεργασία τους για την επιτυχία της προσπάθειας ανάδειξης της Χιώτικης γαστρονομίας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια