Καλλιγραφικές… μουτζούρες

Δεν φτάνει που το πάει όσο γίνεται ακροδεξιά το θέμα του προσφυγικού ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης, αλλά κάνει ό,τι περνά από το χέρι του και για να ευτελίσει τον αγώνα και την αγωνία των νησιωτών.

Στην σημερινή συγκέντρωση της Χίου, την περιφερειακή αρχή εκπροσώπησαν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, που ήταν ο πρώτος και κεντρικός ομιλητής, καθώς και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Νίκος Νύκτας και Παντελής Βρουλής.

Κατά τεκμήριο όλοι αυτοί και ειδικότερα ο κ. Μπουγδάνος, που μίλησε εκ μέρους της περιφέρειας, εκφράζουν αυθεντικά τον περιφερειάρχη και την πολιτική του, άρα και απόντος τούτου, λόγω της παρουσίας του στην συγκέντρωση της Μυτιλήνης, θεωρήθηκε ωσεί παρών.

Όχι, για τον κ. Μουτζούρη αυτό ή δεν ήταν αρκετό ή έδειξε ότι δεν τους έχει εμπιστοσύνη και προς τούτο έστειλε την σύζυγό του όχι μόνον να τον εκπροσωπήσει, αλλά και να μιλήσει αντ΄ αυτού στους συγκεντρωμένους, προκαλώντας πλείστα όσα αρνητικά συναισθήματα και εκδηλώσεις, έστω και χαμηλοφώνως.

Αρχή άνδρα δείκνυσι.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια