Καλύπτει ο Κάρμαντζης την έρευνα στην ΔΙΑΝΟΧ για το… βαθύ λαρύγγι

Η ΔΙΑΝΟΧ έχει πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο, δεν χρειάζεται ντάντεμα και υποδείξεις από τον δήμαρχο πώς θα λειτουργήσει, απάντησε ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης σε σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών κ. Κώστα Τριαντάφυλλου.

Ο κ. Τριαντάφυλλος έθεσε  το ζήτημα της συμπεριφοράς του προέδρου της ΔΙΑΝΟΧ κ. Φώτη Γιαννίρη, που ουσιαστικά επέπληξε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την «διαρροή» των θεμάτων της συνεδρίασης προς τα μέσα ενημέρωσης.

Επεσήμανε δε ότι η ΔΙΑΝΟΧ είναι εταιρεία του δήμου Χίου και οι δράσεις της πρέπει να διέπονται από διαφάνεια και δημοσιότητα.και οι αποφάσεις της είναι εκτελεστές μόνον με την ανάρτησή τους στην Διαύγεια και επομένως είναι προφανής η εκτός νομικού πλαισίου  η δραστηριότητα αυτή του προέδρου της εταιρείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τις αποκαλύψεις του astraparis.gr για την μίσθωση της λιμουζίνας και το νέο υπερ – οργανόγραμμα της ΔΙΑΝΟΧ ο  κ. Γιαννίρης ζήτησε και έλαβε υπεύθυνες δηλώσεις των μελών του Δ.Σ. ότι δεν θα διαρρέουν στοιχεία της εταιρείας στους δημοσιογράφους!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια