Κανάρης Νενήτων από φανατικός Ολυμπιακός δηλώνει ο κ. Μάρκος

Κανάρης Νενήτων, δηλώνει πλέον ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, γνωστός για την αδυναμία του στον Ολυμπιακό, που το βράδυ της Πέμπτης, 23 Ιουλίου 2015, πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό, εν όψει έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο κ. Μάρκος, παρακολούθησε την προπόνηση και μίλησε και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που φέτος κάνει το ντεμπούτο της στην Γ΄ εθνική κατηγορία, ενώ δεν παρέλειψε να ευλογήσει την μπάλα και να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για καλά αποτελέσματα!

kanaris nenita

Ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος και ο εφημέριος Νενήτων π. Κώστας Μενεξές, με τον πρόεδρο του Κανάρη κ. Τάκη Ταναΐνη (δεξιά) και τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Βασίλη Μυριαγκό

Πρόβλημα με το γήπεδο της ομάδας

Κι ενώ στον αγιασμό όλα φαίνεται ότι πήγαν καλά, προβλήματα προκύπτουν με το γήπεδο, στο οποίο θα δώσει τους αγώνες του ο Κανάρης.

Το δημοτικό στάδιο της Χίου χρειάζεται νέο χλοοτάπητα, για τον οποίο έχει ήδη λάβει σχετική απόφαση το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Χίου. Ωστόσο, λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων είναι αδύνατη η χρηματοδότηση του έργου, καθώς το απαιτούμενο ποσό των περίπου 100.000 ευρώ δεν υπάρχει στα ταμεία του Νομικού Προσώπου.

Για το θέμα αυτό το διοικητικό συμβούλιο του Κανάρη συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, με τον δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού και έθεσε επιτακτικά το ζήτημα του γηπέδου, ζητώντας την άμεση εξεύρεση λύσης. Ο δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι έως το τέλος Ιουλίου θα προσπαθήσει να βρει λύση στο πρόβλημα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι μέχρι τις 6 Αυγούστου 2015 ο Κανάρης πρέπει να δηλώσει γήπεδο έδρας, καθώς και δεύτερο γήπεδο για την διεξαγωγή των αγώνων. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Χίου η μόνη λύση είναι το Φαφάλειο, στον Βροντάδο.

kanaris agiasmos 1

Φωτό sportschios.gr

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια