Κανταράκη εκθέτει Κοντοζαμάνη για τους εμβολιασμούς όπου… λάχει

Τουλάχιστον δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους, ώστε να λένε τα ίδια, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να μπαλώσουν τα όσα τραγελαφικά λαμβάνουν χώρα στο νοσοκομείο Χίου για τους εμβολιασμούς, όπου αντί για τους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής τα (εν ελλείψει) εμβόλια πάνε για τα διορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η αποκάλυψη του astraparis.gr, το πρωί της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021 ήταν σαφής και λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από το ΣΕΣΝΟΧ (Σωματείο Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου), ενώ μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και από την διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη, φυσικά με την δική της… λογική.

Όμως, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης ίσως και να μην είχε πάρει… μυρωδιά για το μπάχαλο, οπότε το απόγευμα της Παρασκευής απαντώντας σε σχετική ερώτηση περί καταγγελιών από τη Χίο και την Λέσβο «διέψευσε» και μάλιστα κατηγορηματικά, ότι έγιναν εμβολιασμοί σε μη υγειονομικούς.

Δεν είχε διαβάσει τα ρεπορτάζ και δεν είχε ακούσει, προφανώς, όσα είχε πει νωρίτερα η κα Κανταράκη στο Ράδιο Αλήθεια, και στην Χριστίνα Ψυλλή (προφανώς ούτε κατ΄ ιδίαν τον είχε ενημερώσει), όπου υποστήριξε ότι «εμβολιάστηκαν ελάχιστοι διοικητικοί εμβόλιμα για να μην χάσουμε δόσεις εμβολίου, γιατί κάποιοι από τους 240 που ήταν εγγεγραμμένοι μετάνιωσαν ή δεν μπορούσαν να κάνουν το εμβόλιο» (ξαφνικά έπεσαν όλοι οι αρνητές του εμβολίου μαζεμένοι στο νοσοκομείο).

Και παρακάτω, αναφερόμενη στον εμβολιασμό μελών του Δ.Σ., οι οποίοι – τονίζεται – ουδεμία φυσική παρουσία έχουν στον χώρο του νοσοκομείου Χίου, τον… δικαιολόγησε λέγοντας ότι «ήταν εγγεγραμμένος ο ΑΜΚΑ τους στην αρχική λίστα των 369, έχοντας δηλώσει ενδιαφέρον να εμβολιαστούν». Γιατί, όμως, ενεγράφησαν στην ίδια λίστα μαζί με τους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής, δεν το εξήγησε.

Παρά ταύτα, ενώ δηλαδή και διοικητικοί εμβολιάσθηκαν (…αθώε Κοντοζαμάνη!) και μέλη του Δ.Σ., παίρνοντας την θέση των υγειονομικών του νοσοκομείου Χίου, η κα Κανταράκη βλέπει… παραπληροφόρηση και μάλιστα εκτός ορίων και κάποιους «να αμαυρώνουν την προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια