Κάποιος ας τους πει ότι οι εκλογές τελείωσαν

 

Της Αγγελικής Κωνσταντίνου

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε καθημερινά συναντήσεις αιρετών και εκπροσώπων φορέων, υπηρεσιών κ.λπ.

Πόζες και το γνωστό τετριμμένο και άνευ ουσίας κείμενο περί ενημέρωσης κατανόησης και συνεργασίας συνοδεύει τα ανάλογα δελτία τύπου.

Καλά είναι όμως πια. Φτάνει! Ένα νησί είμαστε. Γύρω- γύρω θάλασσα και 50 νοματαίοι που κάθονται σε συγκεκριμένες θέσεις έχοντας αναλάβει σοβαρύς και επιτελικούς ρόλους, δεν αμφιβάλλει κανένας γι αυτό. Όλοι όμως γνωρίζονται μεταξύ τους. Αν  θέλουν να κάνουν μια εθιμοτυπική επίσκεψη να πιουν έναν καφέ να κεραστούν κι ένα φοντάν, ας το κάνουν. Ποσώς μας απασχολεί.

Εκείνο που μας απασχολεί είναι να ξεκινήσουν να κάνουν όλα εκείνα τα οποία υποσχέθηκαν. Να βάλουν μπρος τις μηχανές να ξεκινήσει να “ρολάρει” το πράγμα με όλες τις δυσκολίες, με όλες τις διαφωνίες, να  μπουν όλα σε ένα ρυθμό και στη μια και στην άλλη πλευρά της πλατείας- και στον δήμο και στην περιφέρεια.

Καλά είναι με τις πόζες. Αρκετά με τις επισκέψεις. Εκτός από ανακοινώσεις επισκέψεων, επαφών, χαιρετούρων και εκδηλώσεων και όλα τα άλλα για το «φαίνεσθαι», καλά θα ήταν να βλέπαμε και μια κίνηση ουσίας. Οι εκλογές τέλειωσαν!

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια