Καρδιολόγοι για προληπτικές εξετάσεις στις Οινούσσες

Ο στόχος για τα μέλη της Ελληνικής Καρδιολογικής εταιρείας που τις επόμενες μέρες θα βρίσκονται στη Χίο, στα πλαίσια του συνεδρίου τους, είναι η πρόληψη και η ευαισθητοποίηση του κόσμου. Γι αυτό καιτην Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019  στις 18.30  στο Ομήρειο, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου και τον Ιατρικό Σύλλογο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Παθήσεων.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Καθηγητής κ. Ιωάννης Γουδέβενος, ο τ. πρόεδρος της ΕΚΕ, Καθηγητής κ. Κώστας Τσιούφης, το μέλος του Δ.Σ. και Διευθυντής Καρδιολογίας κ. Χαράλαμπος Γράσσος , ο Διευθυντής Καρδιολογίας κ. Στυλιανός Χαντανής και ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Λ. Ραλλίδης.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, Καρδιολόγοι, μέλη της ΕΚΕ, θα επισκεφτούν το νησί των Οινουσσών και αφού κάνουν σύντομες ομιλίες ενημέρωσης στον Σύλλογο Φίλων Οινουσσών, στις 11.00, για τα καρδιαγγειακά νοσήματα (ομιλητές θα είναι ο κ. Ι. Γουδέβενος, Καθηγητής Καρδιολογίας, Πρόεδρος ΕΚΕ και ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΕ κ. Ι. Κανακάκης), θα πραγματοποιήσουν προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο σε κατοίκους του νησιού.

Το ιατρικό κλιμάκιο που θα συνδράμει στις εξετάσεις είναι:

Ιωάννης Γουδέβενος, Καθηγητής Καρδιολογίας, Πρόεδρος ΕΚΕ.

Ιωάννης Κανακάκης, Διευθυντής Καρδιολογίας, Θεραπευτική Κλινική, ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Χριστίνα Χρυσοχόου, Διευθύντρια Καρδιολογικής Κλινικής ΕΣΥ, ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ.

Αθανάσιος Καρτάλης, Καρδιολόγος Επιμελητής Α’ της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν. Χίου «Σκυλίτσειο»,

Στέλιος Βεϊογλάνης , Ιδιώτης Καρδιολόγος.

 

 

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια