Κάρμαντζης: Φταίει ο Παραδείσης γιατί μας έκανε αντιπολίτευση

Στον παραιτηθέντα με ραπίσματα προς την δημοτική αρχή πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Βολισσού κ. Σωτήρη Παραδείση, επιχειρεί ο δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης να ρίξει τις ευθύνες για τη εξέλιξη αυτή, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι φταίει γιατί κάνει αντιπολίτευση και εμμένει στις αντιπαραθέσεις!

Τον κατηγορεί, μάλιστα, ότι κωφεύει στις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει σύμπασα η δημοτική αρχή, η οποία – βεβαίως, βεβαίως – δεν μπορεί να λύσει προβλήματα δεκαετιών μέσα σε μόλις 22 μήνες (θα τελειώσει η θητεία της και θα λέει ότι μόνον τέσσερα χρόνια ήμασταν στα πράγματα).

Ευθύς εξ αρχής, προστίθεται στην ανακοίνωση της Δευτέρας 20 Ιουλίου 2021, ο κ. Παραδείσης είχε στάση αντιπολιτευτική, ενώ οι άλλοι πρόεδροι της Αμανής αναγνωρίζουν και επευφημούν (sic) τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου:

«Ενημερωθήκαμε από τα τοπικά μας ΜΜΕ για την παραίτηση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου της Βολισσού κ. Σωτήρη Παραδείση. Το γεγονός της παραίτησής ενός αιρετού οπωσδήποτε αποτελεί σεβαστή απόφαση και σίγουρα αναγκαία, όταν κάποιος δεν δύναται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, ο κ. Παραδείσης αποχωρεί και για την αποχώρησή του χρεώνει τους πάντες και τα πάντα και φυσικά την δημοτική αρχή.

Λυπούμαστε που ένας άνθρωπος που γνωρίζει -υποτίθεται- την περιοχή και τις ανάγκες της πολύ καλά, κωφεύει σε όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί και καταβάλλονται ανελλιπώς από τη δημοτική αρχή των 22 μηνών. Μία δημοτική αρχή που καλείται να λύσει τα προβλήματα δεκαετιών δια μαγείας και να απολογηθεί και για τις προηγούμενες περιόδους.

Πέραν πάσης αμφιβολίας η στάση του κ. Παραδείση ήταν ευθύς εξαρχής αντιπολιτευτική και παρά τη διάθεση συνεργασίας και τις προσπάθειές μας που αναγνώρισαν και επευφημούν όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι της Αμανής ο πρόεδρος της Βολισσού εμμένει στις αντιπαραθέσεις.

Αδιαφορεί, δυστυχώς, για τις ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες εξηγήσεις μας και διαστρεβλώνει όλα τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα της Αμανής, τα οποία και για εμάς οπωσδήποτε αποτελούν έναν δύσκολο στίβο και καθημερινό αγώνα. Άλλωστε, χωρίς προσπάθειες και δια του αυτομάτου λύσεις δεν βρίσκονται και το κυριότερο χωρίς διάθεση συνεργασίας και σύμπνοιας δεν μπορούν να προχωρήσουν οι τοπικές μας κοινωνίες αλλά εγκλωβίζονται στο παρελθόν και σε εποχές που έχουν μπει στο χρονοντούλαπο.

Εμείς συνεχίζουμε αποφασιστικά και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας και να προχωρήσουμε στο μέλλον».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια