Κάρμαντζης καλύπτει Ξενάκη, διπλό το φάουλ

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχειρεί ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης για την κατακύρωση της παραγγελίας που αφορά τον πασχαλινό στολισμό, ο οποίος κατακυρώθηκε σήμερα Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020, με απόφαση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιάννη Ξενάκη.

Όπως μας μεταφέρθηκε αρμοδίως από το γραφείο δημάρχου, η προεργασία για τον στολισμό και την προμήθειά του κ.λπ. έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό και πλέον δεν μπορούσε να ακυρωθεί η εν λόγω παραγγελία. Με την λογική αυτή προχώρησε η υλοποίησή της και επειδή δεν θα γίνει στολισμός της πόλης τα υλικά θα μπουν στην αποθήκη του δήμου για να χρησιμοποιηθούν του χρόνου!

Παρατηρούμε, ωστόσο, ότι (όπως περιγράφεται και στην απόφαση του κ. Ξενάκη) την περασμένη Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020, εξεδόθη η με αρθμ. πρωτ. 18939/19-03-2020 πρόσκληση για υποβολή προσφοράς και μάλιστα ως φαίνεται πήγε μόνον σε έναν.

Πότε πρόλαβε ο ένας και απήντησε, έστω την επομένη ημέρα, Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, ενώ την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ο δήμαρχος ανακοίνωσε την ακύρωση όλων όσων αφορούσαν τον εορτασμό και τον στολισμό του Πάσχα. Κι έρχεται τρεις ημέρες μετά (σήμερα Πέμπτη) ο κ. Ξενάκης και κατακυρώνει την ανάθεση της παραγγελίας, η οποία πολύ απλά θα μπορούσε να μην είχε κατακυρωθεί.

Κάτι δεν μας λένε καλά, ποιούς νομίζουν ότι πείθουν;

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια