Καταγγέλλει τον δήμαρχο για ανοίκεια συμπεριφορά η Συμμαχία Αξιών

Η πολιτική κατρακύλα του κ. Κάρμαντζη δεν έχει τέλος, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συμμαχία Αξιών, που καταγγέλλει περιστατικό ανοίκειας συμπεριφοράς του δημάρχου στην διάρκεια σύσκεψης για το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρδαμύλων.

Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ασπιώτης, πρόεδρος του Kardamylian Foundation, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023, σε κλειστή σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Χίου, με θέμα την εγκατάσταση του πυροσβεστικού κλιμακίου Καρδαμύλων και τα κτιριακά προβλήματα του κτιρίου, που έχει επιλεγεί, παρουσία αντιδημάρχων, εκπροσώπων της Π.Υ. και άλλων τοπικών φορέων και του κ. δημάρχου, ο τελευταίος προπηλάκισε τον πρόεδρο του Kardamylian Foundation, ο οποίος κατέθεσε τις προτάσεις του και σχολίασε το κατά την γνώμη του χαμηλό ύψος χρηματοδότησης του δήμου Χίου ως προς τις επισκευές που χρειάζεται το κτίριο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κάρμαντζης αντέδρασε χτυπώντας τα χέρια του στο τραπέζι και φωνάζοντας ότι του κάνουν αντιπολίτευση. Στην συνέχεια κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κ. Ασπιώτη, όταν προσπάθησε να αποχωρήσει μη ανεχόμενος τέτοια συμπεριφορά.

Η Συμμαχία Αξιών καταδικάζει απερίφραστα αυτήν την συμπεριφορά του κ. Κάρμαντζη, που δυστυχώς, πλέον, συμβαίνει πολύ συχνά.

Σχόλια