Καταγραφή ζημιών από την πυροσβεστική και μετά αιτήσεις για αποζημίωση

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από χθες το μεσημέρι  το νησί μας, δημιούργησαν Προβλήματα σε διάφορες περιοχές και κυρίως στην Αγία Ερμιόνη, στον Καρφά και στον Κάμπο δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκα. Στην περιοχή μας από το βράδυ της.   Δευτέρα μέχρι και το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2024.

Από νωρίς το πρωί μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Χίου αλλά και προσωπικό  συνδράμει  στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επιχειρεί όπου παραστεί ανάγκη.

Ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας , Αγίου Μηνά-Καμποχώρων Ν. Καρασούλης μαζί με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Ζώα, βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές, διαπιστώνοντας τις ζημιές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

Ενημερώνονται οι πολίτες που έχουν πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις ότι για να αποζημιωθούν θα πρέπει να έχει γίνει καταγραφή της ζημιάς από την πυροσβεστική υπηρεσία και εν συνεχεία μπορούν να καταθέσουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Χίου(οδός Δημοκρατίας 2 ισόγειο).