«Κατεβάζει ρολά» την Πέμπτη ο δημόσιος τομέας για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλο τον δημόσιο τομέα κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, για αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, με αίτημα την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση, που προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Η εκτελεστική γραμματεία του νομαρχιακού τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι συμμετέχει δυναμικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και καλεί όλους τους εργαζόμενους της δύναμής της να δώσουν το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00, στην είσοδο της Απλωταριάς.

Για την ίδια ώρα έχει καλέσει σε συγκέντρωση ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, που πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση για το θέμα, σήμερα Τετάρτη και ώρα 19:30, στα γραφεία του.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου (ΣΕΣΝΟΧ) δηλώνει συμμετοχή στην 24ωρη απεργία «ως ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης  στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, που μάχονται ενάντια στο απαράδεκτο “σύστημα διορισμών”, που προωθεί για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση» και καλεί τα μέλη του στην συγκέντρωση, στις 11 το πρωί της Πέμπτης, στην είσοδο της Απλωταριάς.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια