Καθαρίζουν μόνοι τους στον Καρφά, αφού ο δήμος κάνει όσα βλέπει η πεθερά

Είδαν και αποείδαν ότι η κατάσταση στην καθαριότητα της περιοχής τους απέχει παρασάγγας από το επιθυμητό αλλά και το επίπεδο των υπηρεσιών για τις οποίες πληρώνουν μέσω ανταποδοτικών τον Δήμο Χίου και αναγκάστηκαν να σηκώσουν τα δικά τους μανίκια και να καθαρίσουν μόνοι τους.

Ο Σύλλογος Επαγγελματικών Καρφά, Μέγα Λημνιώνα και Αγίας Ερμιόνης όπως γνωστοποίησε, πραγματοποίησε με το βοήθεια των μελών του εκτεταμένο καθαρισμό (συλλογή με το χέρι) και απομάκρυνση σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή του Καρφά

skoupidia karfas

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στην παραλία, στο παρκινγκ και στους οδικούς άξονες (ύψος αερογέφυρας, νότιος κόμβος περιφερειακού, Βορινή και Νοτινή είσοδος οικισμού). “Οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα καλύπτοντας όλη την περιοχή που δραστηριοποιούνται τα μέλη μας”, σημειώνει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος.

Εφιστώντας δε την προσοχή τους δήμου, κι αφού έχουν παραδώσει μαθήματα καθαριότητας, τα μέλη του συλλόγου αναφέρουν: “Εφιστούμε την προσοχή στον Δήμο για καθημερινή εποπτεία σε όλα τα σημεία που εμφανίζουν κορεσμό λόγω της συγκέντρωσης απορριμμάτων. Αναμένουμε  επίσης την υπηρεσία πρασίνου, εδώ και πολύ καιρό, ώστε να προβεί στον απαραίτητο καθαρισμό από κλαδιά στις παραλίες καθώς επίσης να καθαριστούν ξανά τα αλμυρίκια των πεζοδρομιών.”

Μάλλον θα αναλάβουν και τα αλμυρίκια μόνοι τους