«Καθημερινά 2020-21» στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης

Κυκλοφόρησε ο νέος, 14ος, τόμος με τα «Καθημερινά» χρονογραφήματα στην «Αλήθεια» του Δημήτρη Φρεζούλη για 20η χρονιά με τη μορφή βιβλίου από τις εκδόσεις άλφα πι. Τα «Καθημερινά» που επί 35 ολόκληρα χρόνια μάς κάνουν παρέα καθημερινά και που ξεκίνησαν από τον πάλαι ποτέ «Χιακό Λαό» το 1987. Τριάντα πέντε χρόνια γράφοντας την καθημερινή ιστορία του νησιού και των ανθρώπων του… Των πιο σπουδαίων γεγονότων από άποψης κοινωνικής, ιστορικής, πολιτικής, πολιτιστικής αυτής της διετίας.

   Στον παρόντα τόμο, εκτός από τα θέματα καθημερινότητας, έχουν αξία και οι αναφορές στις καταστάσεις που βιώσαμε με τον κορΟνοϊό. Και θα μείνουν ιστορικές γιατί ήταν πρωτόγνωρες και κάποια στιγμή μελλοντικά θα τις διαβάζουμε και θα τις θυμόμαστε με πίκρα.

  Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης (κάτω από το Μπαχάρι) στις 20. 30 από τον δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη. Παράλληλα παραδοσιακή μουσική βραδιά με τις Αφροδίτη και Παναγιώτη Στυλιανοπούλου (σαντούρι), τον Γιώργο Στάμπα (μπουζούκι) και τη Ρούλα Γ. Επιτροπάκη (τραγούδι).

   Η διοργάνωση είναι των εκδόσεων άλφα πι, του Μ.Ε.Ο.Θ. και του συλλόγου «Αγία Ερμιόνη». Είσοδος ελεύθερη.

   

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια