Κι άλλη χαρτούρα για το αγροτικό τιμολόγιο στο ρεύμα των πηγαδιών του Κάμπου

Κι άλλη γραφειοκρατία περιμένει τους Καμπούσους για την  αναγνώριση του αγροτικού τιμολογίου τους από τη ΔΕΗ για τα πηγάδια τους. Σε απάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος σε σχετική  σχετικά  που είχε καταθέσει από τον προηγούμενο Οκτώβριο, ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, σχετικά με το ζήτημα του αγροτικού τιμολογίου στο ηλεκτρικό ρεύμα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες πηγαδιών και περιβολιών του Κάμπου σημειώνεται ότι θα δοθεί αυτή η δυνατότητα αν οι δικαιούχοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά την πιο πρόσφατη Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ 

“Στην απάντησή του ο Υπουργός Περιβάλλοντος αναγνωρίζει τον πολύπλοκο και μακρόχρονο χαρακτήρα της διαδικασίας για την έκδοση της Άδειας Χρήσης Νερού και του Δελτίου Νο1 που επισημαίνεται στην επιστολή. Για την αντιμετώπιση αυτών των καθυστερήσεων ως την έκδοση των σχετικών εγγράφων, ενημερώνει πως το Υπουργείο, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ, δίνει τη δυνατότητα να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι ηλεκτρονικά την πιο πρόσφατη Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το Αγροτικό Τιμολόγιο”., σημειώνει ο κ. Μιχαηλίδης.

Τώρα πώς όλοι οι Καμπούσοι ειδικά οι ηλικιωμένοι θα έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ αυτό είναι ένα άλλο θέμα που προφανώς θα το βρούμε μπροστά μας.

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια