Κι άλλος μας «απειλεί» με μήνυση, ένας ένας μην σπρώχνεστε

Μετά τον αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, την σκυτάλη για προειδοποίηση προσφυγής στην δικαιοσύνη κατά του astraparis.gr παίρνει ο συνυποψήφιός του (για τον δήμο Χίου) και αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Γιάννης Ξενάκης, ο οποίος φαίνεται ότι ταράχθηκε σφόδρα με το δημοσίευμά μας για την πανωλεθρία των εξετάσεων νέων οδηγών.

Αντί, λοιπόν, ο κ. Ξενάκης να απευθυνθεί ευθέως στον astraparis.gr και να απαντήσει ή να διευκρινίσει ή ακόμα και να μας ζητήσει τον λόγο για ο,τιδήποτε θεωρεί ότι τον θίγει, προτίμησε «να βγάλει τα σώψυχά του» με ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτησή μας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που άλλος θιασώτης του κοινοποίησε στην σελίδα του.

Δικαίωμά του να επιλέγει από πού θα απαντήσει, όχι – όμως – και δικαίωμά του το τι θα πει, ειδικότερα δε χαρακτηρίζοντας «αθλιότητα» το δημοσίευμα, «πατριάρχη της ενημέρωσης» και «ψεύτη» τον συντάκτη του δημοσιεύματος.

Ο astraparis.gr ούτε βρίζει, ούτε συκοφαντεί. Καταγράφει τα γεγονότα, ασκεί κριτική, πολλές φορές αυστηρή, όπως στην προκειμένη περίπτωση, επειδή ο ίδιος ο κρινόμενος μας δίνει το δικαίωμα με τις πράξεις ή την απραξία του, που έχουν επιπτώσεις σε επαγγελματίες και στο κοινωνικό σύνολο.

Περιμένουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία να προσφύγει στην δικαιοσύνη και να κληθεί να αποδείξει τα όσα ο ίδιος μας καταμαρτυρεί.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια