Κι ο Μηταράκης «πλυντήριο», ψαρεύει στα… θολά της επιτροπής των ανωνύμων

Να μην χάσει ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης, που έσπευσε να δηλώσει εμπράκτως την συμπαράστασή του στην θυγατρική της επιτροπής των ανωνύμων (της αυτοαποκαλούμενης και «παγχιακή επιτροπή αγώνα»), δηλαδή την δημοτική παράταξη Χίος Μπροστά, δίνοντας το παρών στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πασιχαρής παραβρέθηκε στην πλατεία του Κάστρου, το βράδυ της Τετάρτης, 22 Μαΐου 2019, προσδοκώντας προφανώς και επιδιώκοντας να μαζέψει τα ψηφαλάκια και των ακραίων, ξενοφοβικών και ρατσιστών, που συσπειρώνονται γύρω από την συγκεκριμένη δημοτική παράταξη.

Και νομιμοποίησε, με την παρουσία του, την συγκεκριμένη επιτροπή, δηλαδή ό,τι δεν έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος – όταν είχε επισκεφθεί για το προσφυγικό τη Χίο, τον Νοέμβριο του 2017 – απέφυγε να συναντηθεί μαζί τους, παρά τις πιέσεις που είχαν τότε ασκηθεί.

Η παρουσία του προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο, αλλά όχι και έκπληξη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Νότης είναι ικανός να κάνει τα πάντα».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια