Κινητοποίηση για άνθρωπο που βρέθηκε στα βράχια, στην περιοχή Γλάρων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:59 Απεγκλωβίσθηκε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Νοεμβρίου 2018, από το απόκρημνο σημείο και μεταφέρθηκε στην παραλία των Γλάρων ο άνδρας ο οποίος για άγνωστους λόγους βρέθηκε πεσμένος στα βράχια της περιοχής.

Αμέσως παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Χίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:47 Εξαιρετικά δύσκολη αποδεικνύεται η επιχείρηση να περισυλλεγεί από το απόκρημνο σημείο στο οποίο έχει πέσει ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην περιοχή των Γλάρων. Το σκάφος του λιμενικού είναι δύσκολο να προσεγγίσει στην περιοχή λόγω βράχων, ενώ όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην ανέλκυσή του από την πυροσβεστική υπηρεσία, που επιχειρεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο άνδρας είναι τραυματισμένος, αλλά διατηρεί τις αισθήσεις του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:32 Με σκάφος του λιμεναρχείου Χίου θα επιχειρηθεί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η περισυλλογή του ανθρώπου που βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή της παραλίας των Γλάρων. Από την πυροσβεστική υπηρεσία επειδή είχε πέσει πολύ κάτω ο άνθρωπος δεν κατέστη δυνατή η ανάσυρσή του και γι΄ αυτόν τον λόγο επιχειρείται η πρόσβαση από το λιμενικό στο δυσπρόσιτο αυτό σημείο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:21 Σε κινητοποίηση βρέθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, 14 Νοεμβρίου 2018, δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου, του λιμεναρχείου Χίου, της αστυνομίας και ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, ύστερα από σήμα ότι εθεάθη άνθρωπος πεσμένος στα βράχια, στην περιοχή του Μηλιγκά, κοντά στην παραλία των Γλάρων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τροχαίο ή αν ο άνθρωπος βρέθηκε εκτός δρόμου κι έπεσε από άλλη αιτία στα βράχια.

Θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:12

Σε άμεση κινητοποίηση έχουν τεθεί η αστυνομία, το νοσοκομείο και η πυροσβεστική υπηρεσία Χίου λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018 ύστερα από κλήση για τροχαίο στην περιοχή των Γλάρων.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν τουλάχιστον τραυματία.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια