ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0

ΚΚΕ: Υποκρισία τα «δωράκια» των Ισραηλινών στο νοσοκομείο Χίου

ΚΚΕ: Υποκρισία τα «δωράκια» των Ισραηλινών στο νοσοκομείο Χίου

Με… μισό μάτι βλέπει η τομεακή επιτροπή Χίου του ΚΚΕ την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από την ισραηλινή πρεσβεία στο νοσοκομείο Χίου, κάνοντας λόγο για «δωράκια» του ιμπεριαλισμού και για υποκρισία εκ μέρους των δωρητών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Το “δωράκι” ιατρικού εξοπλισμού της ισραηλινής πρεσβείας προς τη Χίο, με πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των προσφύγων, δεν μπορεί να χρυσώσει το χάπι της πρωταγωνιστικής συμμετοχής του στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή, που γεννούν τη δυστυχία, τον όλεθρο, την προσφυγιά.

Η υποκρισία χτυπάει “κόκκινο” τη στιγμή, μάλιστα, που το Ισραήλ επεκτείνει τους εποικισμούς, τρομοκρατεί και δολοφονεί καθημερινά τον αγωνιζόμενο λαό και τα παιδιά της Παλαιστίνης, τη στιγμή που και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στηρίζει έμπρακτα και με κάθε ευκαιρία τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Ο λαός μας δεν πρέπει να ξεγελιέται από τέτοιου είδους ενέργειες, που επιχειρούν να συγκαλύψουν αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς και όσους τους προωθούν, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους λαούς».

Μοιραστείτε το:
  • rss