Κλείνει – οριστικό – η Εθνική Τράπεζα στα Καρδάμυλα

Οριστικό είναι πλέον ότι θα κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Καρδάμυλα, όπως προκύπτει από την απάντηση της διοίκησής της προς τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Στην απάντησή της, η τράπεζα εντάσσει την απόφασή της για κατάργηση του υποκαταστήματος σε γενικότερο σχεδιασμό «εκσυγχρονισμού και αναμόρφωσης» του δικτύου της.

Παρ’ όλα αυτά, επισημαίνει ο κ. Μιχαηλίδης, δεν εξηγεί αυτόν τον σχεδιασμό και, κυρίως, δεν απαντά στα συγκεκριμένα ζητήματα που καθιστούν αναγκαία τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος και τα οποία ο ίδιος έθεσε στην επιστολή του, αλλά και συνολικά από φορείς της Χίου και κατοίκους της περιοχής.

«Ως εκ τούτου, η απόφαση της Τράπεζας κρίνεται ως αδικαιολόγητη και ανάλγητη, δεδομένου ότι πρόκειται για απομακρυσμένη περιοχή ενός ακριτικού νησιού. Κρίνουμε δε απαξιωτική τη στάση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας απέναντι στις ανάγκες των πολιτών, οι οποίοι είναι τελικά και οι βασικοί υποστηρικτές του τραπεζικού συστήματος», καταλήγει στην σχετική δήλωσή του ο κ. Μιχαηλίδης.

Σχόλια